ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα για την εκτέλεση υγειονομικών εφαρμογών στο χώρο της απολύμανσης, απεντόμωσης και καταπολέμησης τρωκτικών. Χάρη στο εξειδικευμένο μας προσωπικό, τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού, εγκεκριμένων σκευασμάτων και την εφαρμογή των πλέον σύγχρονων μεθόδων, η εταιρεία μας δύναται να δώσει άμεση και αποτελεσματική λύση σε κάθε σας πρόβλημα.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

Απολυμάνσεις σε ιδιαίτερα ευαίσθητους χώρους, όπως π.χ. νοσοκομεία, χώρους φιλοξενίας μεταναστών, εκπαιδευτικά ιδρύματα, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος κ.α. με χρήση κατάλληλων και εγκεκριμένων από τον Ε.Ο.Φ. σκευασμάτων, προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος εκδήλωσης λοιμωδών νοσημάτων και η εξάπλωση μικροβίων.

Απεντομώσεις για την καταπολέμηση ιπτάμενων και βαδιστικών εντόμων όπως π.χ. κατσαρίδες, κουνούπια, μύγες, κοριοί, ψύλλοι, σκορπιοί κ.α.

Μυοκτονίες για την καταπολέμηση των τρωκτικών με την τοποθέτηση δολωματικών σταθμών ασφαλείας, με τη χρήση μυοκτόνων σκευάσματων και τη δημιουργία ζωνών προστασίας. Τέλος σε χώρους που δεν επιτρέπεται η χρήση δολωμάτων π.χ. χώροι παραγωγής τροφίμων, γίνεται χρήση παγίδων σύλληψης με κολλητική επιφάνεια και μη τοξικά δολώματα ανίχνευσης.