ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Το ανθρώπινο δυναμικό δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί την κινητήριο δύναμη της εταιρείας μας. Η Tech Cleaning στελεχώνεται από έμπειρους, εξειδικευμένους επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων (καθαρίστριες-καθαριστές, τραπεζοκόμοι, βοηθοί μαγείρων, εργάτες, διοικητικό προσωπικό), που εγγυώνται την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

Η επιλογή των εργαζομένων γίνεται κατόπιν συστηματικής αξιολόγησης ενώ ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην εκπαίδευσή τους, μέσω σεμιναρίων πάνω σε θέματα ασφάλειας και υγιεινής στο χώρο εργασίας. Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, ενώ χρησιμοποιεί πιστοποιημένα προϊόντα, γι’ αυτό και εγγυάται την ασφάλεια τόσο των εργαζομένων όσο και των πελατών της, καθώς και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού μας εργάζεται επί σειρά ετών στην εταιρεία μας, σε συνδυασμό με τη δέσμευση του στους στόχους και το όραμά της, αποτελούν ισχυρούς παράγοντας για τη διατήρηση των ήδη υψηλών standards σε ό,τι αφορά την ποιότητα των παρεχόμενων προς τους πελάτες μας υπηρεσιών.

Ευκαιρίες Καριέρας

Όσοι επιθυμείτε να εργαστείτε μαζί μας και να γίνετε μέλος μιας από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο της παροχής υπηρεσιών, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Με email: dkazakou@otenet.gr

Με φαξ στο 25510 83136 (Υπόψιν Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού)

Ταχυδρομικά στη διεύθυνση 1ο χλμ Αλεξανδρούπολης - Χιλής (παραπλεύρως LIDL) ΤΚ 68131 Αλεξανδρούπολη